Hasznos információk
Oktatóinknak
Hallgatóinknak
Látogatóinknak Középiskolásoknak
Online hosszabbítás
olvasó vonalkódja
jelszó
Online előjegyzés
Könyvtárközi kérés
Kérdezzen! Segítünk...
Híreink
Megosztás:FacebookRSS
Látogató számláló
eddig: 529541
DUE Honlap
NEPTUN
Keresés a honlapon

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

2017. november 15.
Leszámolási tudnivalók végzős hallgatóknak
Kérjük, olvassák el figyelmesen a könyvtári leszámolással kapcsolatos információkat (amelyet a Neptunban is megkaptak 2017. november 13-án).

A leszámolás részei:

  • Nappali tagozatos hallgató: kollégium, könyvtár, Neptun/pénzügyek
  • Levelező tagozatos hallgató: könyvtár, Neptun/pénzügyek

A leszámolás elektronikusan, a záróvizsga jelentkezési lap leadásával a Neptunon keresztül zajlik.

Amennyiben nem használja már a könyvtár szolgáltatásait, és nincsen sem dokumentum-, sem pénztartozása a könyvtár felé, úgy olvasójegyét adja le a könyvtárban, vagy küldje vissza postai úton a könyvtár részére legkésőbb 2017. december 04-ig. Ha ezt megteszi, nem kell külön leszámolnia.

Amennyiben szüksége van még a könyvtári tagságára, a záróvizsga előtti napig van lehetősége a leszámolást elintézni, amelynek menete:

A Leszámolási jegy c. nyomtatvány elérhető a Neptun bejelentkező képernyőn a letölthető dokumentumok között. Ezt kell kinyomtatva és a személyes adatokat kitöltve behozni a könyvtárba (vagy itt is kinyomtatható 15 Ft-ért) a nyitvatartási időben, aláíratni, majd visszavinni az F-117 irodába.

A kinyomtatott és kitöltött leszámolási jegyet postai úton is visszaküldheti a könyvtár címére, és amennyiben nincsen semmilyen tartozása felénk, mi továbbítjuk azt a Tanulmányi Hivatalnak. Elektronikusan, szkennelt formában küldött nyomtatványokat nem áll módunkban befogadni! Ugyanígy, nem áll módunkban a hallgatók helyett elintézni a leszámolást!

Külön könyvtári leszámolási jegyet annak a hallgatónak kell leadnia, akit a könyvtár 2017. december 06-ig nem igazol vissza, hogy nem könyvtártag, vagy könyvtártag, de nem adta le az olvasójegyét.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a leszámolást kizárólag a könyvtár nyitvatartási idejében intézhetik el! A nyitvatartási időn kívül nem áll módunkban ügyfeleket fogadni.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!